top of page

MAINOSKUVAT

Kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa.

Hyvät kuvat herättävät myös tunteita.

Tuotamme korkeatasoiset mainoskuvat, ruokakuvat sekä fiiliskuvat tuotteesi mainontaan.

Mainoskuvat markkinoinnin avuksi

Kuvituskuvalla havainnollistat ilmiöitä, elävöität viestintääsi ja teet sisällöistä mielenkiintoisia ja huomiotaherättävää.

KUVITUSKUVAT

Biozell Professional sarjan ilme, etikettiensuunnittelu ja painoaineistot

Teemme tuotekatalogeja, esitteitä ja kuvastoja. Otamme huomioon käytettävyyden ja panostamme visuaalisuuteen. Onpa kuvastosi sitten myynnin työkalu tai sisäiseen käyttöön, sen ulkoasu ei ole yhdentekevä.

Studio Vamos kuvituskuvat

PAPERITULOSTE. MIKÄ TAHANSA TULOSTUSTA VAATIVA TEOS TAI TYÖ, TAI NIIDEN OSA. PRINTTI VOI OLLA JULISTE, FLYERI, LEHTI, KARTONKITUOTE, ETIKETTI, JNE. TUOTANNONSUUNNITTELUSSA PRINTTI ON USEIN OSA KOKONAISTUOTANTOA, MUTTA PRINTTI (ESIM. JULISTE) VOI OLLA MYÖS TUOTANTO JO ITSESSÄÄN

PRINTTI

SUUNNITTELUTOIMISTO

BRÄNDISI NÄKYVYYDELLE

MUISTETAAN?

  Mistä tuotteesi

Etikettien ja pakkausten suunnittelu on usein uuden brändin tai vanhan uudistamisen lähtökohta. Alussa konseptoidaan mitä pakkauksella tai tuotteella halutaan viestiä, ja mietitään yhdessä kohderyhmää koskettava tarina. Näin syntyy menestyvä brändi joka erottuu kilpailijoista!

Markkinointimateriaalien kirjo on laaja, ja koska olemme myös muotoilutalo, ei kanssamme tarvitse tyytyä tavanomaiseen. 

Suunnittelemme ja toteutamme kaikki markkinoinnin kampanjatuotteet. Yhdenmukaiseen lopputulokseen on helppo päästä, kun kaikki painoaineistot ovat samasta kynästä.

ETIKETIT&

PAKKAUKSET

Biozell Kampajamateriaalien suunnittelu ja toteutus

MAINOKSET&

ESITTEET

Lehtimainokset ja -ilmoitukset sekä erilaiset bannerit ovat kätevä ja tehokas tapa näkyä, unohtamatta

esitteitä ja flyereita, jotka ovat kätevä formaatti kertoa lyhyesti yrityksestäsi tai tuotteestasi. Vaikka digitaalinen viestintä on tärkeää, ei painettua esitettä pidä unohtaa!

Oili Jalonen Oy palveluiden yleisesite, ilme ja toteutus

KUVASTOT

MARKKINOINTI-MATERIAALIT

Laadukkailla materiaaleilla, korkealaatuisilla kuvilla ja puhuttelevalla sisällöllä teemme painettuun tai tulostettuun työhön syvyyttä.

 

Printin eri muotoihin törmäämme jokainen päivä lukuisia kertoja huomaamattamme. Ulkonäöllä luomme fiilistä ja erottuvuutta, selkeällä sisällöllä saamme välitettyä viestin oikealle kohderyhmälle ja materiaalien sekä menetelmien avulla voimme luoda tunteita.

Lähes poikkeuksetta printti on tavalla tai toisella myyntiä tukeva, yrityksen brändiä vahvistava teos tai työ johon kannattaa satsata.

 

Jo pienillä asioilla voit herättää enemmän huomiota ja luot mahdollisuuden nopeille ostopäätöksille.   

bottom of page