top of page

SUUNNITTELUTOIMISTO

BRÄNDISI NÄKYVYYDELLE

TILAT

YMPÄRILLÄ

Tilat tuotteesi

Tuotteen esittely- tai myyntiympäristö voi parhaimmillaan vahvistaa tuotteesi brändiä ja luoda asiakkaalle mielikuvan tuotteen toiminnasta, laadusta ja käyttötarkoituksesta.

Ympäristöjä ovat myymälät, tapahtumat, messuosastot ja erilaiset shop-in-shopit.

Suunnittelemme ja toteutamme ympäristöt laadukkaasti ja aikataulussa. Saat halutessasi kaikki asennettuna tai pelkän suunnitelman. Toteutamme suunnitelmat olivatpa ne sitten meillä tai muualla suunniteltuja.

Teemme tiloista ja tapahtuma-alueista 3D-mallinnoksia ja rendauksia jotka helpottavat havainnollistamaan tilasi lopullista ulkoasua.

Varkkokauppa.com Pirkkala - Lenovon osaston suunnitelu ja toteutus

MYYMÄLÄT

Myymäläsi ilme antaa brändillesi kasvot. Ei siis ole yhdentekevää milloin esillepano tai ikkunateippaukset ovat uusittu. Myymälän suunnittelulla, sisustuksella ja toimivuudella saadaan aikaan tunteita. Parhaimmillaan myymälä viestii yrityksen arvoja ja jättää asiakkaisiin positiivisen käyttökokemuksen.

Suunnittelemme ja toteutamme myymäläsi kalusteet ja ilmeet kokonaisvaltaisesti.

SHOPIT

Shop-in-shopit eli myymälän sisällä olevat brändätyt esittelyalueet ovat leviämässä isoista kodinkoneliikkeistä ja tavarataloista myös päivittäistavarakauppoihin. Suunnittelemalla shop-in-shopin modulaarisesti, samaa suunnitelmaa voidaan käyttää erikokoisissa ja muotoisissa tiloissa. Shop-in-shopin etuja asiakkaan näkökulmasta on, että kaikki tuotteet ovat rinnakkain ja niitä on helppo vertailla keskenään. Osastojen avulla myös brändit, joilla ei ole omia myymälöitä pääsevät tuomaan omaa brändi-imagoaan esille esittely-ympäristöön.

MESSUT&

TAPAHTUMAT

Messut ja tapahtumat ovat perinteinen tapa näkyä. On tärkeää osallistua oman alan tapahtumiin, ja monille yrityksille on muodostunut hyväksi rutiiniksi näyttäytyä ainakin niillä oman alan messuilla ja tapahtumissa.

Osastoon ei usein kuitenkaan haluta satsata. Kannustamme asiakkaitamme tekemään hankintoja, jotka ovat helppoja päivittää ja jotka toimivat monenlaisilla osastoilla. Näin jätät osastollasi positiivisen mielikuvan asiakkaisiisi ja messujen kustannukset ovat järkeviä. Suunnitellaan yhdessä toimiva ratkaisu joka erottuu edukseen!

Verkkokauppa.com Pirkkala - Myymälän esillepanon suunnittelu ja toteutus
I Love me messut 2016 - Suunnittelu ja toteutus
Bar Nousu Kuopio - Corona barin mallinnus ja esityskuvat

Mallinnamme ravintoloiden, baarien, yleisten tilojen, messujen ja monien muiden tilojen ilmeet suunnitelmiesi mukaisesti ja annamme tarvittaessa vinkkejä valintoihin. Rendaaminen mahdollistaa myös erilaisten värien ja materiaalien testaamisen helposti. Näin lopulliseen sisustukseen päätyy vain parhaat ratkaisut.

Mallinnamme ja rendaamme tiloja myös muihin käyttötarkoituksiin. Toimimme yhteistyökumppaneina ravintoloiden ja baarien sisustuksesta vastaavien yritysten sekä muiden tilasuunnittelijoiden kanssa. 3D mallinnosten ja rendausten avulla on helppo havannoida suunnitelmia ja ennakoida mahdollisia haasteita.

ESITYSKUVAT

Bar Nousu Kuopio - Terassialueen mallinnus ja esityskuvat
Bar Nousu Kuopio - Pubin mallinnus ja esityskuvat
Lenovo - shop-in-shop osaston suunnittelu ja esityskuvat

PAIKKA, KOHTA, ALUE, ALA, SIJA VARSINAISESTI JOTAKIN ESINETTÄ, OLIOTA, TARKOITUSTA TMS. VARTEN.

bottom of page