top of page

TUOTEMUOTOILU

SUUNNITTELUTOIMISTO

BRÄNDISI NÄKYVYYDELLE

MUOTOILULLA

  Markkinaetua

Tuotemuotoilu mielletään helposti raskaaksi ja kalliiksi prosessiksi. Sen käyttökohteina pidetään teollisuuden ja designin kalliimpia tuotteita, kuten autoja ja design-huonekaluja.

Meille tuotemuotoilu on käyttömukavuutta, erottuvuutta ja visuaalista kauneutta. Yksinkertaistenkin päivittäistavaroiden muotoilulla voi olla iso merkitys ostajalle. Juuri nämä tuotteet ovat usein myös kaikkein kovimman hintakilpailun kohteina. Miksipä et erottuisi muista omaleimaisella ilmeellä ja toisit omaa brändiä vahvasti jo tuotteeseen!

TUOTE-

MUOTOILU

Tuotemuotoilulla tehdään paitsi myyvämpi tuote muodon ja värien avulla, mutta myös parannetaan käyttömukavuutta, eli ergonomiaa ja lisätään toiminnallisuutta.

Muotoilulla voidaan myös kehittää uusia ominaisuuksia tai parantaa vanhoja.

ESITYSKUVAT

Tuotemuotoilu on keino erottua muista kilpailijoista ja tehdä tuotteesta haluttavampi. 

Erilaisilla patenteilla saat myös ideasi pysymään ominasi. Autamme sinua tekemään tuotteestasi menestystarinan.

TELINEET

Tuoteteline on esittely-ympäristö pienessä mittakaavassa. Tuotteiden ollessa erilaisia, eivät standaritelineet sovellu aina käyttöön. Suunnittelemme ja toteutamme telineet ja standit pienistä isoihin eriin kaikista materiaaleista. Asiantuntijuutemme materiaalien työstötavoista ja ominaisuuksista takaa hyvän lopputuloksen.

Cailap Looks-sarjan siveltimien tuotemuotoilu
Plantuin älypuutarhan telineen tuotemuotoilu
Biozell uuden tuotesarjan esityskuvat ja mallinnos

Tuotteiden ennakkomarkkinointi saattaa olla haaste silloin kun itse tuotetta ei vielä ole olemassa.

Mallinnamme ja rendaamme tuotteestasi valokuvatasoisia kuvia, myyntisi tueksi. Rendatut kuvat voivat olla myös valokuvaa parempia esimerkiksi mainoskuvissa, jossa jokaista yksityiskohtaa ei haluta korostaa.

MUOTOILU ELI DESIGN. ESINEEN TAI MUUN KOHTEEN KÄYTETTÄVYYDEN JA MUODON SUUNNITTELUA TAI SEN VALMISTUSTA. 

MUOTOILULLA ILMAISTAAN ERILAISIA VISUAALISIA TYYLEJÄ, HAVAINNOLLISTETAAN TUOTTEEN OMINAISUUKSIA JA KÄYTETTÄVYYTTÄ MUOTOKIELEN AVULLA.

ESINEMUOTOILU VOI OLLA KÄSITYÖMUOTOILUA  TAI TEOLLISTA MUOTOILUA. RAJA ON EPÄMÄÄRÄINEN.

bottom of page